De Haagse Markt is een leuk uitje voor een gezellige dagje uit, daarnaast kunt u hier ook terecht voor uw dagelijkse boodschappen. 


The best of nature heeft ook een verkooppunt op de Haagse Markt, hier kunt u terecht om alle mooie natuurproducten te beleven, ruiken en proeven. Alle soorten koffiebonen worden wekelijks vers gebrand door een lokale branderij, door hier gebruikt van te maken profiteert u van de beste kwaliteit en kunnen wij een mooi assortiment aanbieden. Wilt u meer lezen over het branden van de koffie klik dan hier.

Bij The best of nature kunt u naast het assortiment aan koffie bonen ook de mooiste thee soorten  vinden. Deze thee soorten worden voordat ze in het assortiment worden opgenomen uitvoerig getest. Wilt u meer lezen over de verschillende thee soorten klik dan hier. 

 

Haagse Markt

De Haagse Markt bestaat al sinds. elke dag weten 40.000 mensen de weg te vinden naar deze fantastische locatie. In het weekend zijn er zelfs wel 60.000 mensen op de markt. De markt is groot genoeg waardoor u het waarschijnlijk zelf niet door heeft dat er zoveel mensen zijn. Er zijn 3 looppaden over de markt en is alles bij elkaar ruim 800 meter lang. De markt bevind zich aan de Herman Costerstraat in Den Haag. 
 

Thee en koffie kraam

De kraam van the best of nature heeft unit nummer 4.62 en bevind zich direct naast parkeergarage ingang B. In de kraam is altijd een Barista aanwezig zodat u kunt genieten van een heerlijke bak koffie. Daarnaast staan er van alle thee soorten een glazen potjes, zodat u de thee kunt ruiken en eventueel kunt proeven. 

 

Parkeren Haagse Markt

Onder de markt bevind zich een parkeergare van Q-park, hier kunt u makkelijk de auto kwijt. De parkeergarage bevat 2 verdiepingen geeft ruimte aan 454 auto's. De garage is alleen op marktdagen geopend, voor meer informatie klik op de hier.

 Lees meer
Bent u op de markt?
Kom gezellig even langs, we zorgen dat de koffie voor u klaar staat!

 

Unit 4.62 naast garage ingang B