De mooiste koffiebonen noemen wij The best of nature..


Kies nu eenvoudig de mooiste en lekkerste verse koffiebonen uit. In deze online winkel vindt u een mooi assortiment aan verse koffiebonen en unieke thee soorten. Wij genieten zelf ook van alle koffie soorten en mooie thee producten, dit zult u terug zien in het assortiment en proeven.

Elke werkdag worden de orders die voor 15:00 zijn besteld en afgerekend dezelfde dag verstuurd, zo kunt u de volgende dag uw verse thee of koffie bonen al in huis hebben. Het assortiment aan koffie bonen is specifiek afgestemd op ons klanten bestand, daarnaast worden de bonen die wij verkopen wekelijks vers aangeleverd door een lokale koffie branderij. Een mooi ambacht uitgevoerd met liefde en passie, dit zult u in de smaak proeven.

 

 

 

Mocca Java koffiebonen

Mocca Java koffiebonen
Naam: Mocca Java koffiebonen
€ 4,95
Voorraad: 5
bestel

 

Verse cafeïnevrije koffiebonen

Verse cafeïnevrije koffiebonen
Naam: Verse cafeïnevrije koffiebonen
€ 4,95
Voorraad: 2
bestel
powered by myShop.com

Welke koffie bonen kopen?

Het assortiment aan koffie bonen is zeer divers, daarom krijgen wij vaak de vraag welke koffie bonen zal ik kopen. Speciaal hiervoor hebben we proefzakjes gemaakt.
In deze proefzakjes zit 150 gram aan koffie bonen in plaats van de gebruikelijke 250 gram, op deze manier kunt u voor een kleine prijs de diverse soorten koffie bonen gaan testen.

Dit is overigens ook handig als u niet veel koffie drinkt en wel van de meest verse koffie wilt genieten!

Goedkope koffiebonen kopen?

Een andere veel gestelde vraag is heeft u ook goedkope koffiebonen? Het zorgvuldig geselecteerde assortiment richt zich op verantwoorde kwaliteitsproducten hierdoor is niet elke boon de meest goedkope uiteraard. Door te kiezen voor verantwoorde eerlijke producten heeft dit invloed op de uiteindelijke prijs, dit neemt niet weg dat we wel proberen nog steeds scherp te zijn in de uiteindelijke prijs. Daarnaast is er een koffieboon die speciaal voor ons wordt gebrand voor een zeer scherpe prijs namelijk 3,50 euro per 250 gram.