The best of nature in de media 


We zijn niet alleen te vinden op de Haagse Markt of in onze webwinkel, het zou zomaar kunnen dat u ons ook tegen komt in de media. Hiervan is een overzicht gemaakt, u vind hier een artikel, links naar de social media en een reclame kaartje. 

Overzicht met de social media waar we actief zijn..


Al onze mededelingen zoals: nieuwe koffies, nieuwe thee soorten, trends, recepten en andere meldingen zult u hier vinden.
Lees meer

Artikel op de website van de Haagse Markt..

De Haagse Markt heeft The best of nature als koffie-, thee kraam in het zonnetje gezet door een leuk artikel te schrijven.....

 Lees meer

Reclame kaartje..


Het kaartje is gemaakt door de grafisch vormgever Lambino. Na een leuke branstormsessie heeft hij de ambities, interesses en gevoelens verwerkt in het logo..

 Lees meer

How to....


Als koffie 2 go krijgen we regelmatig de vraag hoe kunnen we dit thuis doen? Is dat mogelijk? Er zijn uiteraard een aantal dingen die u thuis ook kunt maken. Om u op weg te helpen hebben we een filmpje voor u gemaakt..

 Lees meer

Een vlogger op bezoek..

 

In de zomer verkopen we op de Haagse Markt ijskoffie, de reacties hierop zijn enorm positief!

Zelfs in de winter komen er nog mensen langs voor de ijskoffie, maar als het te koud wordt buiten dan gaat de ijskoffie tijdelijk uit het assortiment.
Zodra de eerste zomerstralen doorbreken.....wordt de ijskoffie weer verkocht. Dit wordt altijd via Facebook en andere social media aangegeven.

Maar één van de enthouste klanten heeft een filmpje gemaakt klik op lees meer voor het resultaat!

Lees meer